TETŐFEDŐ ANYAGOK

BETONCSEREPEK

LeierLEIER BETONCSERÉP RENDSZER

A Leier betoncserepek napjainkban a legmodernebb zárt technológiával készülnek, így a gyártás során garantáltan csak a szigorúan ellenőrzött minőségű alapanyagokat tartalmazhatják, szilárdságuk, felületük ennek megfelelően kifogástalan, vízzáróságuk és fagyállóságuk kiváló.
A Leier betoncserepek modell- és színválasztéka a Leier termék innovációjának köszönhetően folyamatosan bővül, így számos lehetőséget biztosít az épület és környezetének stílusához illő tetőfelületek kialakításához és az egyéni elképzelések megvalósításához.

A következő linken találja a Leier Kft. cserép és díszburkolat színválasztó programját: http://www.eptar.hu/leier_szinezo/

 

MediterránMEDITERRÁN TETŐCSERÉP RENDSZER

MediterránA beton, mint alapanyag, több ezer éves múlttal rendelkezik. Folyamatos minőségi javítása elvezetett ahhoz, hogy napjainkra az egyik leggyakrabban alkalmazott tetőfedési technika lett. Természetes összetevői (víz, homok, kő), vízzárósága, színállandósága, környezeti hatásokkal szembeni védelme, nagy teherbírása biztosítják, hogy megfelel a mai kor magas követelményeinek.
A Mediterrán Kft. által forgalmazott alapcserepek és kiegészítők megtekinthetők telephelyünkön. A kiválasztást követően rövid szállítási határidővel, külön szállítási költség nélkül kérheti az építkezés helyszínére.

BramacBRAMAC TETŐCSERÉP RENDSZER

CreatonA Bramac Kft. által gyártott betoncserepek kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak (a legnagyobb viharnak, esőnek szélnek, jégesőnek egyaránt), kímélik a környezetet (előállítása alacsony energiaszükséglettel jár), az agyagcserép m2 súlyához viszonyítva közel azonosak. Az Ön által kiválasztott Bramac tetőcserép rendszert megrendelheti telephelyünkön, az építkezés helyszínére történő szállítással.

KERÁMIA CSEREPEK

TondachTONDACH TETŐCSERÉP RENDSZER

TondachAz égetett kerámia cserép természetes alapanyagból készül (anyag, víz, levegővel szárítva, tűzben kiégetve), környezetbarát gyártási folyamatban, melegség és komfortosság érzetét kelti, jól szellőzik, jó a vízpára áteresztő képességű, UV ellenálló, színtartó, lúgálló, fagyálló, tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik. Hosszú élettartamú, könnyen kezelhető.
Telephelyünkön kiválaszthatja otthonához és elképzeléseihez leginkább illő tetőcserepet, melyet helyszínre szállítással is megrendelhet.

CreatonCREATON TETŐCSERÉP RENDSZER

CreatonA Creaton minőségi termékei összhatásukkal kihangsúlyozzák az építési stílust. Időtlen szépségű hullámcserepeiből és hagyományos igényeket figyelembe vevő, gazdaságos hornyolt tetőcserepeiből egyaránt válogathat. Különlegesen jó fizikai tulajdonságai, rendkívüli fagyállósága, egyenletes átszellőzése az alap illetve kúpcserepeken keresztül és az 50 év garancia teszik kedveltté a vásárlók körében.
Helyszínre szállítással és raktárkészletről egyaránt megvásárolhatja a Creaton termékeit, a bemutatóállványokon történt kiválasztást követően.

VillasIcopalMasterplast

VILLAS, ICOPAL és MASTERPLAST BITUMEN ZSINDELY:

???A bitumenes zsindely alkalmazhatóságát szinte korlátlanná teszi, hogy csaknem minden tetőformához illeszthető és súlya csekély. Széles szín és formaválaszték biztosítja a tervezőknek és az építtetőknek a lehetőséget, hogy elképzeléseiket meg tudják valósítani. Kezelése, fektetés és rögzítése egyszerű, Két ember egy nap alatt akár 150 m2 tetőt is le tud fektetni. Új házakra, garázsokra, kisebb kerti házakra egyaránt ajánljuk. Megbízható, takarékos és sokoldalú tetőfedő anyag. Kiegészítőkkel, alátétlemezzel, OSB lemezzel együtt termékminták alapján kiválasztató és rövid szállítási határidővel megrendelhető, illetve egyes fajtái készletünkről is megvásárolhatók.

© TÉC Tábor Épker Kft. 2001-2012