KÉMÉNYRENDSZEREK

SchiedelLeier

SCHIEDEL és LEIER kéményrendszerek:

SchiedelBármilyen fűtőanyagot égetünk, a füst jelentős mennyiségű vízgőzt tartalmaz. Különösen a korszerű, alacsony égéstermék-hőmérsékletű fűtőkazánoknál tapasztalható nagyon intenzív kondenzátum-képződés. Utóbbi jelentős károkat okoz a hagyományos kéményekben. Ezért fontos, hogy a kéménycső ellenálljon a nedvességnek. A Schiedel és Leier kéményekben alkalmazott kerámia cső a hőterheléssel és a füstgázból kiváló anyagokkal is megbirkózik, sav és korrozióálló. A Schiedel kéményrendszerek füsttömörek és biztonságosak.
A Leier és Schiedel kéményeket megrendelheti telephelyünkön igény szerint helyszínre szállítással.

 

 

ÚJDONSÁGOK!!!

Schiedel

Új SCHIEDEL kémény: KERASTAR

SchiedelKívül korrózióálló nemesacél, belül kerámia. A kéményrendszer lelke a W3G minősített bordás kerámiacső, így egyszerre felel meg a nedves üzem (W) követelményeinek, bármilyen tüzelőanyagot használhatunk (3) és ellenáll a koromégés (kéménytűz) hatásainak (G). Új építéshez és felújításhoz egyaránt ajánlott. Nem szükséges körbefalazni, így ideális a családi házak korszerűsítésekor, ott ahol látszik, építészetileg is markáns és esztétikus épületelem.

 

 

 

LeierÚj LEIER kémények:


MULTIKERAM kéményrendszer

A lakásokban, családi házakban alkalmazott egyedi füstgázelvezetés jlenlegi legkorszerűbb megoldása nyílt égésterű berendezésekhez, minden tüzelőanyag esetén. Különösen alkalmas pellet- és faelgázosító kazánokhoz.

MULTIKERAM LAS kéményrendszer

A Multikeram termékcsalád zárt égésterű tüzelőberendezésekhez alkalmas tagja, minden tüzelőanyaghoz. Kiváló megoldást jelentenek turbó- és kondenzációs kazánok, illetve szilárd tüzelésű berendezések esetén. A legnagyobb szbadságot biztosítja a jövőben nyílt és zárt, különböző tüzelőanyagú fűtési módok közötti váltásnál.

© TÉC Tábor Épker Kft. 2001-2012